Există o gamă largă de produse necesare pentru pregătirea și participarea la Iron Man. Toate tipurile de lucruri strălucitoare pe care le puteți cumpăra pentru a vă face să mergeți mai repede. O varietate bogată de suplimente pentru a vă ajuta la antrenamente și recuperare. Adevărul este că foarte puține dintre acestea sunt esențiale. Mai jos vor fi enumerate lucrurile pe care TREBUIE să le deții sau cel puțin să ai acces pentru a participa cu succes la primul Iron Man. A nu avea toate aceste lucruri în majoritatea cazurilor ar înseamnă că nici măcar nu vei putea începe această cursă, iar fără altele ar înseamnă că ajungerea la final va fi aproape imposibilă.

Etapa de înot:

Costumul: Este posibil să nu aveți nevoie de acesta pentru cursă, dar veți avea nevoie de el pentru antrenamente.

Căciula pentru înot: Această piesă esențială a costumului vă va fi dată. Este un dispozitiv de siguranță și trebuie să îl purtați întotdeauna când înotul e afară, deoarece capul este foarte greu de văzut în apă. Puteți alege să purtați o căciulă în piscină pentru a vă proteja părul.

Ochelari de protecție: Cred că ochelarii sunt esențiali. Unii pot argumenta că nu sunt stricți și ei au dreptate, mai ales dacă aveți de gând să înotați mai mult sub apă. Dar într-adevăr aveți nevoie de ochelari de protecție ori de câte ori înotați în apă.

Costum: În funcție de cursă, acest lucru este esențial sau interzis. Totul are legătură cu temperatura apei. În apa rece, va fi obligatoriu. În apa caldă, va fi interzis.

Piscină: Nu aveți nevoie de o piscină. Dar aveți nevoie de acces la una deoarece vei avea nevoie de ea să te antrenezi.

Etapa de ciclism:

Bicicleta: Suna evident, dar nu vei ajunge departe în această etapă fără bicicletă. De fapt, ai fi descalificat dacă ai încerca. În ceea ce privește ce fel de bicicletă ai avea nevoie. Ei bine, aș spune cel puțin o bicicletă pentru curse. Distanțele implicate sunt mai bine parcurse de o bicicletă de curse.
Piese de schimb: Un instrument de bază și câteva tuburi interioare de rezervă sunt absolut esențiale pentru a vă maximiza șansele de a câștiga o rundă, cât și o pompă.

Casca: Capul tău este important și din fericire, IronMan apreciază asta. Deci, oricare ar fi părerea ta despre purtarea unei căști, nu vei fi acceptat la această etapă a cursei fără una. Acestea sunt verificate la și dacă sunteți văzut oriunde pe bicicletă (sau chiar în tranziție cu bicicleta în mână) fără casca dvs. Veți fi descalificat imediat.

Ochelari: Acest lucru este esențial esențial. Ochelarii au un scop foarte bun și deoarece acest scop este siguranța și protecția vederii tale, deci sunt esențiali. Pietrele mici de la alte biciclete plus insectele, în special viespi, nu sunt lucruri bune pentru a ajunge în ochiul tău. Ochelari de soare sau ochelari de protecție elimină acest pericol.

Etapa de alergare:

Încălțămintea sportivă: Încălțămintea pentru alergare poate fi foarte ieftină, dar de multe ori nu este o idee minunată. Trebuie doar să știți că veți avea nevoie de o pereche bună de adidași pentru alergat
Îmbrăcăminte: Un costum compus din 3 piese este un obiect de îmbrăcăminte specific triatlonului. Se recomandă cu fermitate 2 piese pentru Iron Man. Unii oameni sunt mai confortabili purtând costum pentru înot separat, pentru biciclete și alergare.

Nutriție:

În ziua de concurs, toate nevoile dvs. de nutriție vor fi îngrijite, cu excepția micului dejun. Atunci când parcurgeți o distanță mai lungă este posibil să aveți nevoie de combustibil sau de alimente. Veți avea, de asemenea, nevoia de a mânca înainte și după antrenament.